ABC als werkgever

ABC Professionals biedt jou als technische professional vooral uitdagende projecten. Maar als zeer betrokken werkgever gaan wij verder dan dat. Wij vinden het belangrijk dat jij als professional bij ABC vooruit blijft gaan, jezelf verder blijft ontplooien.

Je wordt door je vaste projectmanager persoonlijk begeleidt, deze betrokkenheid zit in onze natuur. Wij willen op de hoogte blijven zodat we weten wat er speelt en we je waar nodig kunnen helpen. Daarom zal je onze gezichten regelmatig zien op locatie. Wanneer nodig bieden wij loopbaanbegeleiding en/of opleidingen aan zodat jij als professional met veel passie en plezier je project blijft uitvoeren en daarnaast ook de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Wij zien onze mensen als ambassadeurs en dat merk je ! Met regelmaat worden worden onze medewerkers door onze opdrachtgevers gevraagd in vaste dienst te komen. In goed overleg staan wij hier altijd voor open. Want wie zijn wij om een win-win situatie tegen te houden.

Projecten

Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven die zeer uitdagende projecten te bieden hebben. A –Hak,  Alfen ,BAM,  Breed , Eneco, GDF Suez, Heijmans Infra.Homij  Nuon, Visser Smit Hanap, NS, Gemeentelijk vervoersbedrijf Amsterdam, Van Bree Infra, Modderkolk, Waterschappen en gemeente & Provincies.

Bij ABC zit je goed

Wij bieden je, naast die mooie vaste uitdagende baan, een uitstekend salaris, premievrij pensioen, lease-auto en de mogelijkheid tot een opleidingsprogramma.  Wij proberen altijd verder te kijken dan je cv die wij ontvangen. Het gebeurd met regelmaat dat wij een kandidaat spreken die nog niet voldoet aan de wensen maar waar wij van denken dat hij of zij door opleiding, training of learning on the job prima in staat is om de baan naar tevredenheid uit te voeren. . Laat je niet afschrikken van de eisen maar neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.  Lang niet alle vacatures staan online er zijn genoeg andere uitdagingen voor je te vinden die bij jou passen!!Dankzij onze specialistische insteek zijn wij een meerwaarde voor jou en voor onze relaties.

Interview met een technicus EMR Energie & Infra
Wesley is technicus EMR bij NUON. NUON is een organisatie die elektriciteit, gas, koude en warmte produceert en levert. Dit op een zo betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam mogelijke wijze. Wesley werkt via ABC Professionals sinds januari 2017 bij NUON.
Lees verder
Een duik in de werkdag van Glen Energie & Infra
Afgelopen dinsdag heb ik met Glen meegekeken, hoe een gemiddelde werkdag bij hem verloopt. Glen is ruim twee jaar bij ABC in dienst, als werkvoorbereider warmte en hij is verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij warmte aansluitingen worden gerealiseerd.
Lees verder
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?