Team ABC Professionals

ABC Professionals delen dezelfde passie, namelijk die voor techniek. Techniek is fascinerend en vol innovatie maar niet mogelijk zonder vakmensen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij weten dé match te maken tussen technische vacature en de geschikte professional.

Anton van der Bij

Anton van der Bij
Mijn naam is Anton van der Bij, getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 2003 actief met ABC Professionals. Met een geweldig team, zowel in- als extern, slagen wij er steeds weer in om mooie projecten succesvol af te ronden. Mijn doel is om er voor te zorgen dat iedereen van zijn vak geniet, of je nu een schoolverlater of een zeer ervaren specialist bent. De mensen die bij ABC werken zijn trots op hun werkzaamheden en dat maakt mij een blij persoon. Daar doen we het dan voor. Hard werken hoort er bij maar kan ik niet zonder een grote dosis gezelligheid. Met regelmaat hebben wij bedrijfsuitjes met al onze medewerkers en als ik hen gelukkig zie dan kan mijn dag niet meer stuk.

Gerline van der Bij

Gerline van der Bij
Hoi, ik ben Gerline van der Bij, ik ben vanaf het begin betrokken bij de administratie en het beleid van ABC. In de loop der jaren hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt, ik vind het fantastisch om te zien wat voor positieve vibe er heerst onder de medewerkers bij ABC. Hierdoor is mijn plezier in het werk de afgelopen jaren steeds groter geworden. Naast werk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin en ben ik fanatiek hardloopster op recreatief niveau, met het stiekeme doel een triatlon-afstand...

Kirsten Jonkers

Kirsten Jonkers
Hallo, mijn naam is Kirsten Jonkers en ik ben teamleider / senior projectmanager bij ABC . Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het hele proces vanaf de aanvraag van een vacature t/m plaatsing en begeleiding van de medewerkers. De persoonlijke aanpak en de lange termijn gedachte van ABC spreken mij enorm aan en daardoor voel ik mijzelf hier al bijna 7 jaar erg gelukkig. Buiten ABC word ik gelukkig van reizen met mijn gezin, uit eten en volledig tot rust komen met yoga.

Sophia Kastermans

Sophia Kastermans
Mijn naam is Sophia Kastermans en ik ben begonnen als administratief medewerker. Inmiddels ben ik doorgeschoven naar de functie van managementassistent. Ik heb een heel breed takenpakket. Van personeelsadministratie tot urenregistratie en van facturatie tot officemanagement. Erg leuk en afwisselend, nooit een saaie dag. We hebben een leuk team, we zijn erg gedreven en hebben onderling veel plezier.

Ik heb twee volwassen kinderen die niet meer thuiswonen. Verder ga ik met enige regelmaat uit eten. Ook kijk ik graag Engelse series en detectives.

Gerard Gerlofsma

Gerard Gerlofsma
Mijn naam is Gerard Gerlofsma en bij ABC- professionals in dienst als projectmanager. Deze functie vind ik erg uitdagend omdat je verantwoordelijk bent voor de gehele procedure, waaronder het opstellen van de vacature, de sollicitanten en opdrachtgevers spreken en een plaatsing bij een bedrijf. Ook ben ik verantwoordelijk voor de sollicitatieadministratie. De positieve sfeer binnen het bedrijf vind ik erg goed! Open, eerlijk en altijd kan er tijd vrij gemaakt worden voor vragen!

Buiten het werk ben ik te vinden in Harderwijk bij mijn vrouw en 3 kinderen en loop ik regelmatig met de hond. Ook besteed ik mijn tijd graag aan sport en spreek ik regelmatig af met vrienden.

Karin Drost-Welp

Karin Drost-Welp
Ik ben getrouwd met Gijs en samen hebben we een dochter Mariska van 22 jaar. Ik werk bij ABC als administratief medewerker.
Bij ABC werken aardige, betrokken mensen. Het voelde direct aan als een goede stap in mijn werkende leven.

Erik Miltenburg

Erik  Miltenburg
Mijn naam is Erik Miltenburg en ik ben een allround medewerker bij ABC. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de binnen gekomen sollicitaties, het online beheren van vacatures, uitwerken van dossiers en ondersteuning van mijn collega's. .

Dennis Oedayrajsingh Varma

Dennis  Oedayrajsingh Varma
Mijn naam is Dennis Oedayrajsingh Varma. Vanaf oktober 2017 maak ik deel uit van het ABC Professionals team. Ik ben nu enkele jaren getrouwd met de liefde van mijn leven. Tevens ben ik net trotse vader geworden van een prachtige zoon. In mijn functie als Projectmanager bij ABC Professionals bied ik ondersteuning bij het opbouwen van een kwalitatieve lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten. Het bieden van excellente service is hierbij voor mij de primaire focus. Wat mij aanspreekt in de aanpak van ABC Professionals is, dat zij gaan voor het totaal ontzorgen van de opdrachtgever en de kandidaat door het leveren van maatwerk.

Binnen het ABC Professionals team hangt er een prettige werksfeer waar hard wordt samengewerkt. Naast het werken bij ABC Professionals krijg ik energie van het zingen in een band en het produceren van muziek. Daarnaast is koken een van mijn passies. Ik ben er dol op om steeds nieuwe gerechten uit te proberen en nieuwe smaken te ontdekken. Ook maak ik graag verre reizen samen met mijn gezin.

Sten Smeets

Sten  Smeets
Ik ben Sten Smeets, vierdejaars Business IT & Management student aan de hogeschool Windesheim. Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij ABC Professionals. Ik doe hier onderzoek naar website- en zoekmachine optimalisatie en hoop zo een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ABC.

Nicolaas Duah

Nicolaas Duah
Mijn naam is Nicolaas Duah. Na een lange loopbaan binnen de retail, waarvan de laatste jaren als Storemanager, ben ik sinds mei 2017 werkzaam bij ABC Professionals.
Als recruiter ga ik een hele nieuwe uitdaging aan, hier heb ik ongelofelijk veel zin in!
De open en informele sfeer binnen ABC professionals maken dat ik voel mijzelf te kunnen zijn (leuk en gezellig team). Ik ben ervan overtuigd binnen no-time veel te leren van mijn ervaren collega’s.
Ik ben verloofd en in augustus 2017 vader geworden van een prachtige dochter.
In mijn vrijetijd fitness ik, kijk ik series het liefst misdaad/crime, en het allerliefst ga ik op reis met mijn gezin.

Ineke van Doorn

Ineke van Doorn
Mijn naam is Ineke van Doorn en ik ben sinds februari 2019 in dienst bij ABC Professionals als Recruitment Assistent. Hierbij ondersteun ik de projectmanagers met bijvoorbeeld het controleren van vacatures en het plaatsen ervan. De informele sfeer sprak mij gelijk aan in het bedrijf, het team zijn serieuze harde werkers maar wel in voor een grapje.

Sinds december 2017 woon ik samen met mijn vriend in een appartement in Almere Poort. In het weekend doen we veel leuke dingen samen. Verder besteed ik mijn tijd graag aan lezen, series kijken, spelletjes spelen en Almere ontdekken met de fiets.

Esther Petersen

Esther Petersen
Ik woon samen met mijn vriend Sjors en samen hebben wij 2 kinderen. Een zoon van 5 jaar en een dochter van 2 jaar.
Ik ben sinds eind maart bij ABC in dienst als administratief medewerker en voel me hier echt thuis vanaf dag 1 wat ik als zeer prettig ervaar.

Nog niet bekend

Nog niet bekend
Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij hard op zoek naar een nieuwe collega. Komt jouw naam en foto hierbij te staan ?
Functie omschrijving :
Je zoekt de beste mensen voor technische functies en bent voor hen een volwaardig gesprekspartner. Bij ABC zijn we actief in een aantal sectoren, Je werkt actief samen met de projectmanagers, zij zijn verantwoordelijk voor sales, relatiebeheer en werkgeverschap. Jij zorgt ervoor dat zij de beste kandidaten naar jullie klanten kunnen bemiddelen!
Om kandidaten te vinden, schrijf je vacatureteksten en speurt onze interne database, LinkedIn, Nationale Vacaturebank, Monsterboard en andere bronnen af. In een persoonlijk gesprek vind je uit of de kandidaat inderdaad past bij de opdrachtgever van ABC. Zo bouw je een netwerk op van kandidaten en ga je proactief op zoek naar die ene passende functie. Heeft een kandidaat wel een hart voor techniek, maar niet de juiste opleiding? Dan bieden we ze interessante opleidingen.

Dat klinkt eenvoudig, maar bij het maken van dé perfecte match komt veel kijken. Zo achterhaal je bij de leidinggevenden aan welke criteria en technische eisen een kandidaat moet voldoen. Ga je in gesprek met collega’s van de afdeling om een goed beeld te krijgen van het team en de werksfeer. En zoek je precies uit wat de verwachtingen van de kandidaat zijn. Zo weet je zeker of de kandidaat bij de vacature past of misschien beter tot zijn recht komt in een andere rol. Je inleven in de functie, het team én de kandidaat is dus erg belangrijk

Wat ga je verder doen:

- ABC Professionals kenbaar maken bij onze doelgroepen door middel van recruitmentmarketing activiteiten;
- Op de hoogte blijven van trends & ontwikkelingen in de bemiddelingsbranche (met focus op sollicitatiegedrag, ontwikkeling schaarste etc.);
- Als recruitmentspecialist informeer je de Adviseurs en de Commercieel Manager over trends & ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en geef je (on)gevraagd advies;
- Bewaken kwaliteit intakegesprekken;
- Up-to-date houden van systemen in het algemeen en van de dossiers van de professionals in het bijzonder;
- Wervings- en activiteitenprogramma op scholen opstellen en uitvoeren;
- Thema- en wervingsavonden organiseren voor professionals.

Wil je meer informatie over ABC, het team of mij als leidinggevende je mag je altijd bellen op 06-14283026
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?