Contactpersonen ABC

Heeft u contact gehad met een van de ABC teamleden? Dan kunt u hier het 'gezicht' bij de stem vinden!

Anton van der Bij

Anton van der Bij
Mijn naam is Anton van der Bij, getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 2003 ben ik de trotse eigenaar en oprichter van ABC. Met een geweldig team, zowel in- als extern, slagen wij er steeds weer in om mooie projecten succesvol af te ronden. Mijn doel is om er voor te zorgen dat iedereen van zijn vak geniet, of je nu een schoolverlater of een zeer ervaren specialist bent. De mensen die bij ABC werken zijn trots op hun werkzaamheden en dat maakt mij een blij persoon. Daar doen we het dan voor. Hard werken hoort er bij maar kan ik niet zonder een grote dosis gezelligheid. Met regelmaat hebben wij bedrijfsuitjes met al onze medewerkers en als ik hen gelukkig zie dan kan mijn dag niet meer stuk.

Gerline van der Bij

Gerline van der Bij
Hoi, ik ben Gerline van der Bij, ik ben vanaf het begin betrokken bij de administratie en het beleid van ABC. In de loop der jaren hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt, ik vind het fantastisch om te zien wat voor positieve vibe er heerst onder de medewerkers bij ABC. Hierdoor is mijn plezier in het werk de afgelopen jaren steeds groter geworden. Naast werk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin en ben ik fanatiek hardloopster op recreatief niveau, met het stiekeme doel een triatlon-afstand...

Kirsten Jonkers

Kirsten Jonkers
Hallo, mijn naam is Kirsten Jonkers en ik ben senior projectmanager bij ABC . Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het hele proces vanaf de aanvraag van een vacature t/m plaatsing en begeleiding van de medewerkers. De persoonlijke aanpak en de lange termijn gedachte van ABC spreken mij enorm aan en daardoor voel ik mijzelf hier al bijna 7 jaar erg gelukkig. Buiten ABC word ik gelukkig van reizen met mijn gezin, uit eten en volledig tot rust komen met yoga.

Sophia Kastermans

Sophia Kastermans
Mijn naam is Sophia Kastermans en werk als administratief/secretarieel medewerker bij ABC. Tot mijn takenpakket horen o.a. de financiële- en personeelsadministratie en communicatiewerkzaamheden.

Ik voel me erg thuis bij ABC vanwege de gedrevenheid en het plezier wat het team onderling heeft.

Buiten werktijd ben ik graag thuis bij mijn man en twee kinderen, ga ik met enige regelmaat uit eten en kijk ik Engelse series en detectives.

Gerard Gerlofsma

Gerard Gerlofsma
Mijn naam is Gerard Gerlofsma en bij ABC- professionals in dienst als projectmanager. Deze functie vind ik erg uitdagend omdat je verantwoordelijk bent voor de gehele procedure, waaronder het opstellen van de vacature, de sollicitanten en opdrachtgevers spreken en een plaatsing bij een bedrijf. Ook ben ik verantwoordelijk voor de sollicitatieadministratie. De positieve sfeer binnen het bedrijf vind ik erg goed! Open, eerlijk en altijd kan er tijd vrij gemaakt worden voor vragen!

Buiten het werk ben ik te vinden in Harderwijk bij mijn vrouw en 3 kinderen en loop ik regelmatig met de hond. Ook besteed ik mijn tijd graag aan sport en spreek ik regelmatig af met vrienden.

Karin Drost-Welp

Karin Drost-Welp
Ik ben getrouwd met Gijs en samen hebben we een dochter Mariska van 22 jaar. Ik werk bij ABC als administratief medewerker.
Bij ABC werken aardige, betrokken mensen. Het voelde direct aan als een goede stap in mijn werkende leven.

Erik Miltenburg

Erik  Miltenburg
Mijn naam is Erik Miltenburg en ik ben een allround medewerker bij ABC. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de binnen gekomen sollicitaties, het online beheren van vacatures, uitwerken van dossiers en ondersteuning van mijn collega's. .
Naast mijn werk ben ik bezig met een studie werktuigbouwkunde, waar ik op dit moment in het vierde jaar zit. Ik voel mij thuis bij ABC vanwege de positieve werksfeer binnen het team.

Dennis Oedayrajsingh Varma

Dennis  Oedayrajsingh Varma
Mijn naam is Dennis Oedayrajsingh Varma. Vanaf oktober 2017 maak ik deel uit van het ABC Professionals team. Ik ben nu enkele jaren getrouwd met de liefde van mijn leven. Tevens ben ik net trotse vader geworden van een prachtige zoon. In mijn functie als Projectmanager bij ABC Professionals bied ik ondersteuning bij het opbouwen van een kwalitatieve lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten. Het bieden van excellente service is hierbij voor mij de primaire focus. Wat mij aanspreekt in de aanpak van ABC Professionals is, dat zij gaan voor het totaal ontzorgen van de opdrachtgever en de kandidaat door het leveren van maatwerk.

Binnen het ABC Professionals team hangt er een prettige werksfeer waar hard wordt samengewerkt. Naast het werken bij ABC Professionals krijg ik energie van het zingen in een band en het produceren van muziek. Daarnaast is koken een van mijn passies. Ik ben er dol op om steeds nieuwe gerechten uit te proberen en nieuwe smaken te ontdekken. Ook maak ik graag verre reizen samen met mijn gezin.

Sten Smeets

Sten  Smeets
Sten komt per 1 februari 2018 ons team versterken in de functie van ICT medewerker

Maureen van der Schaaf

Maureen  van der Schaaf
Mijn naam is Maureen van der Schaaf - Haaksema. Ik houd mij momenteel bezig met de marketing en communicatie.

Het is erg prettig om samen te werken met ABC Professionals. De persoonlijke werkwijze en betrokkenheid spreken mij erg aan. Hier worden woorden waar gemaakt.
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?