Team ABC Professionals

ABC Professionals delen dezelfde passie, namelijk die voor techniek. Techniek is fascinerend en vol innovatie maar niet mogelijk zonder vakmensen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij weten dé match te maken tussen technische vacature en de geschikte professional.

Anton van der Bij

Anton van der Bij
Mijn naam is Anton van der Bij, getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 2003 actief met ABC Professionals. Met een geweldig team, zowel in- als extern, slagen wij er steeds weer in om mooie projecten succesvol af te ronden. Mijn doel is om er voor te zorgen dat iedereen van zijn vak geniet, of je nu een schoolverlater of een zeer ervaren specialist bent. De mensen die bij ABC werken zijn trots op hun werkzaamheden en dat maakt mij een blij persoon. Daar doen we het dan voor. Hard werken hoort er bij maar kan ik niet zonder een grote dosis gezelligheid. Met regelmaat hebben wij bedrijfsuitjes met al onze medewerkers en als ik hen gelukkig zie dan kan mijn dag niet meer stuk.

Gerline van der Bij

Gerline van der Bij
Hoi, ik ben Gerline van der Bij, ik ben vanaf het begin betrokken bij de administratie en het beleid van ABC. In de loop der jaren hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt, ik vind het fantastisch om te zien wat voor positieve vibe er heerst onder de medewerkers bij ABC. Hierdoor is mijn plezier in het werk de afgelopen jaren steeds groter geworden. Naast werk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin en ben ik fanatiek hardloopster op recreatief niveau, met het stiekeme doel een triatlon-afstand...

Kirsten Jonkers

Kirsten Jonkers
Hallo, mijn naam is Kirsten Jonkers en ik ben teamleider / senior projectmanager bij ABC . Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het hele proces vanaf de aanvraag van een vacature t/m plaatsing en begeleiding van de medewerkers. De persoonlijke aanpak en de lange termijn gedachte van ABC spreken mij enorm aan en daardoor voel ik mijzelf hier al bijna 7 jaar erg gelukkig. Buiten ABC word ik gelukkig van reizen met mijn gezin, uit eten en volledig tot rust komen met yoga.

Gerard Gerlofsma

Gerard Gerlofsma
Mijn naam is Gerard Gerlofsma en bij ABC- professionals in dienst als projectmanager. Deze functie vind ik erg uitdagend omdat je verantwoordelijk bent voor de gehele procedure, waaronder het opstellen van de vacature, de sollicitanten en opdrachtgevers spreken en een plaatsing bij een bedrijf. Ook ben ik verantwoordelijk voor de sollicitatieadministratie. De positieve sfeer binnen het bedrijf vind ik erg goed! Open, eerlijk en altijd kan er tijd vrij gemaakt worden voor vragen!

Buiten het werk ben ik te vinden in Harderwijk bij mijn vrouw en 3 kinderen en loop ik regelmatig met de hond. Ook besteed ik mijn tijd graag aan sport en spreek ik regelmatig af met vrienden.

Sophia Kastermans

Sophia Kastermans
Mijn naam is Sophia Kastermans. Ik ben verantwoordelijk voor de in- externe communicatie van ABC Professionals zelf. Komende tijd ga ik aan de slag met het positioneren van ABC Professionals en ons nieuwe uitzendbureau De Technisten. Daarnaast ben ik druk bezig met het uitbouwen van de naamsbekendheid onder onze verschillende doelgroepen, zoals onze gedetacheerde collega’s, potentiële kandidaten en opdrachtgevers. Verder ben ik onderdeel van een leuk team, we zijn erg gedreven en hebben onderling veel plezier.

Ik heb twee volwassen kinderen die niet meer thuiswonen. Verder ga ik met enige regelmaat uit eten. Ook kijk ik graag Engelse series en detectives.

Karin Drost-Welp

Karin Drost-Welp
Ik ben getrouwd met Gijs en samen hebben we een dochter Mariska van 22 jaar. Ik werk bij ABC als administratief medewerker.
Bij ABC werken aardige, betrokken mensen. Het voelde direct aan als een goede stap in mijn werkende leven.

Nicolaas Duah

Nicolaas Duah
Mijn naam is Nicolaas Duah. Na een lange loopbaan binnen de retail, waarvan de laatste jaren als Storemanager, ben ik sinds mei 2017 werkzaam bij ABC Professionals.
In eerste instantie als recruiter en uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van projectmanager in 2019!
De open en informele sfeer binnen ABC professionals maken dat ik voel mijzelf te kunnen zijn (leuk en gezellig team). Ik ben ervan overtuigd binnen no-time veel te leren van mijn ervaren collega’s.
Ik ben verloofd en in augustus 2017 vader geworden van een prachtige dochter.
In mijn vrijetijd fitness ik, kijk ik series het liefst misdaad/crime, en het allerliefst ga ik op reis met mijn gezin.

Ineke van Doorn

Ineke van Doorn
Mijn naam is Ineke van Doorn en ik ben sinds februari 2019 in dienst bij ABC Professionals als Recruitment Assistent. Hierbij ondersteun ik de projectmanagers met bijvoorbeeld het controleren van vacatures en het plaatsen ervan. De informele sfeer sprak mij gelijk aan in het bedrijf, het team zijn serieuze harde werkers maar wel in voor een grapje.

Sinds december 2017 woon ik samen met mijn vriend in een appartement in Almere Poort. In het weekend doen we veel leuke dingen samen. Verder besteed ik mijn tijd graag aan lezen, series kijken, spelletjes spelen en Almere ontdekken met de fiets.

Esther Petersen

Esther Petersen
Ik woon samen met mijn vriend Sjors en samen hebben wij 2 kinderen. Een zoon van 5 jaar en een dochter van 2 jaar.
Ik ben sinds eind maart bij ABC in dienst als administratief medewerker en voel me hier echt thuis vanaf dag 1 wat ik als zeer prettig ervaar.

Stijn Hartman

Stijn Hartman
Mijn naam is Stijn Hartman, na enkele jaren geproefd te hebben van het recruitment vak ben ik sinds oktober 2019 gestart als recruiter bij ABC Professionals. Inmiddels mag ik mezelf bewijzen als junior projectmanager. Een uitdaging waar ik veel zin in heb.

Eigenlijk merkte ik tijdens mijn eerste gesprek al dat ABC Professionals bij mij past, dit omdat de klik er meteen was en ik hier de mogelijkheid krijg om mijzelf te ontwikkelen binnen de technische detachering. Ik denk graag mee met alles en iedereen met als doel processen te verbeteren en van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Ik woon al 4 jaar samen met mijn vriendin en we hebben in januari 2019 samen een huis gekocht in Lelystad. Wanneer ik niet aan het werk ben besteed ik mijn vrije tijd aan sporten, sport kijken, koken, gamen en leuke dingen doen met vriendin en/of vrienden.

Kelly Jas-Hofstee

Kelly Jas-Hofstee
Hi! Mijn naam is Kelly Jas-Hofstee. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam als administratief medewerker bij ABC Professionals.
Na jaren salarisadministratie wilde ik graag wat anders gaan doen. Na een positief fijn gesprek voelde dit ook als de juiste keuze.

ABC Professionals voelt als plek waar je jezelf mag en kan zijn!
Ik woon samen met mijn man en 2 zonen in Lelystad. Ik ben graag op het voetbalveld te vinden, waar ik ook elke zaterdag zelf fanatiek voetbal. We zijn ook grote Max Verstappen fans, dus kijken we en zijn we het liefst aanwezig bij de races.
Ter ontspanning zoeken we de stranden van ons favoriete eiland Texel op.

Patricia van Eekelen

Patricia  van Eekelen
Hoi, mijn naam is Patricia van Eekelen, na enkele jaren geproefd te hebben van het recruitmentvak ben ik sinds maart actief als senior consultant bij uitzendbureau De Technisten. (zusterbedrijf ) Door de open, eerlijke en informele sfeer tijdens mijn eerste gesprek, had ik hier gelijk een goed gevoel over en wist ik, deze club past bij mij.

Binnen De Technisten gaan wij mooie projecten verzorgen tot mbo 3 niveau en mag ik het gehele uitzendtraject begeleiden. Een hele mooie uitdaging die ik met volle enthousiasme aanga en ik sta te trappelen om de eerste kandidaten te spreken.

Als Brabantse woon ik nu een jaar samen met mijn vriend in de Flevopolder en probeer ik de Brabantse gezelligheid hier voort te zetten. In mijn vrije tijd ga ik graag weekendjes weg naar de Belgische kust, uiteten, een drankje doen of lekker thuis kokkerellen.

Bella

Bella
Mijn naam is Bella en ik ben 1 jaar oud. Omdat ik sinds kort kantoorhond in opleiding ben, kom ik iedere dag met mijn baasjes Anton en Gerline mee naar ABC om te wennen aan het bedrijfsleven.
Ik ben vrijgezel en ik heb geen kinderen.
Mijn hobby's zijn rondsnuffelen, slapen en eten van lekkere hapjes.

Contactgegevens

Bezoekadres

Televisieweg 37
1322 AJ Almere

Postadres

Postbus 49
3890 AA Zeewolde
T: 036 - 523 65 11
E: abc@abc-professionals.nl

KvK: 32.14.12.75 Lelystad
Loonbelastingnr.: 8200.05.289.L01
BTW nr.: NL 8200.05.289.B01
Aansluit-nr. UWV: 026-163.236.27.01.01
Bank: NL49 INGB 0009 3183 16
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?