Team ABC Professionals

ABC Professionals delen dezelfde passie, namelijk die voor techniek. Techniek is fascinerend en vol innovatie maar niet mogelijk zonder vakmensen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij weten dé match te maken tussen technische vacature en de geschikte professional.

Anton van der Bij

Anton van der Bij
Mijn naam is Anton van der Bij, getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 2003 actief met ABC Professionals. Met een geweldig team, zowel in- als extern, slagen wij er steeds weer in om mooie projecten succesvol af te ronden. Mijn doel is om er voor te zorgen dat iedereen van zijn vak geniet, of je nu een schoolverlater of een zeer ervaren specialist bent. De mensen die bij ABC werken zijn trots op hun werkzaamheden en dat maakt mij een blij persoon. Daar doen we het dan voor. Hard werken hoort er bij maar kan ik niet zonder een grote dosis gezelligheid. Met regelmaat hebben wij bedrijfsuitjes met al onze medewerkers en als ik hen gelukkig zie dan kan mijn dag niet meer stuk.

Gerline van der Bij

Gerline van der Bij
Hoi, ik ben Gerline van der Bij, ik ben vanaf het begin betrokken bij de administratie en het beleid van ABC. In de loop der jaren hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt, ik vind het fantastisch om te zien wat voor positieve vibe er heerst onder de medewerkers bij ABC. Hierdoor is mijn plezier in het werk de afgelopen jaren steeds groter geworden. Naast werk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin en ben ik fanatiek hardloopster op recreatief niveau, met het stiekeme doel een triatlon-afstand...

Sophia Kastermans

Sophia Kastermans
Mijn naam is Sophia Kastermans. Ik werk sinds 2016 bij ABC Professionals. Ik ben verantwoordelijk voor de in- externe communicatie van ABC Professionals zelf. Ik ben o.a. altijd druk bezig met het positioneren van ABC Professionals en ons nieuwe uitzendbureau De Technisten.
Ik heb twee volwassen kinderen die niet meer thuis wonen. Verder ben ik oma van een kleindochter. Daarnaast ben ik een fanatiek hardloper, ga ik met enige regelmaat uit eten en kijk ik graag naar Engelse series en detectives.

Kirsten Jonkers

Kirsten Jonkers
Hallo, mijn naam is Kirsten Jonkers en ik ben teamleider / senior projectmanager bij ABC . Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het hele proces vanaf de aanvraag van een vacature t/m plaatsing en begeleiding van de medewerkers. De persoonlijke aanpak en de lange termijn gedachte van ABC spreken mij enorm aan en daardoor voel ik mijzelf hier al bijna 10 jaar erg gelukkig. Buiten ABC word ik gelukkig van reizen met mijn gezin, uit eten en volledig tot rust komen met yoga.

Nicolaas Duah

Nicolaas Duah
Mijn naam is Nicolaas Duah. Sinds mei 2017 werkzaam bij ABC Professionals.
In eerste instantie als recruiter en uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van projectmanager in 2019!
De open en informele sfeer binnen ABC professionals maken dat ik voel mijzelf te kunnen zijn (leuk en gezellig team). Ik ben ervan overtuigd binnen no-time veel te leren van mijn ervaren collega’s.
Ik ben verloofd en in augustus 2017 vader geworden van een prachtige dochter.
In mijn vrije tijd fitness ik, kijk ik series, het liefst misdaad/crime, en het allerliefst ga ik op reis met mijn gezin.

Denny Schuurman

Denny Schuurman
Hallo, mijn naam is Denny Schuurman, vader van 2 mooie dochters. Bij ABC Professionals ben ik werkzaam als projectmanager. Als projectmanager vervul ik een 360 graden rol, van aanvraag tot en met de plaatsing.

Hetgeen mij zeer aanspreekt bij ABC Professionals is dat de voorkeur uitgaat naar het opbouwen van een duurzame succesvolle relatie, zowel met de technici als de opdrachtgever en de ruime technische expertise die aanwezig is.

Ineke van Doorn

Ineke van Doorn
Mijn naam is Ineke van Doorn en ik ben sinds februari 2019 in dienst bij ABC Professionals als Recruitment Assistent. Hierbij ondersteun ik de projectmanagers met bijvoorbeeld het controleren van vacatures en het plaatsen ervan. De informele sfeer sprak mij gelijk aan in het bedrijf, het team zijn serieuze harde werkers maar wel in voor een grapje.

Sinds december 2017 woon ik samen met mijn vriend in een appartement in Almere Poort. In het weekend doen we veel leuke dingen samen. Verder besteed ik mijn tijd graag aan lezen, series kijken, spelletjes spelen en Almere ontdekken met de fiets.

Karin Drost-Welp

Karin Drost-Welp
Ik ben getrouwd met Gijs en samen hebben we een dochter Mariska van 22 jaar. Ik werk bij ABC als administratief medewerker.
Bij ABC werken aardige, betrokken mensen. Het voelde direct aan als een goede stap in mijn werkende leven.

Esther Petersen

Esther Petersen
Ik woon samen met mijn vriend Sjors en samen hebben wij 2 kinderen. Een zoon van 5 jaar en een dochter van 2 jaar.
Ik ben sinds maart 2019 bij ABC in dienst als senior administratief medewerker, en voel me hier echt thuis vanaf dag 1 wat ik als zeer prettig ervaar.

Kelly Jas-Hofstee

Kelly Jas-Hofstee
Hi! Mijn naam is Kelly Jas-Hofstee. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam als administratief medewerker bij ABC Professionals.
Na jaren salarisadministratie wilde ik graag wat anders gaan doen. Na een positief fijn gesprek voelde dit ook als de juiste keuze.

ABC Professionals voelt als plek waar je jezelf mag en kan zijn!
Ik woon samen met mijn man en 2 zonen in Lelystad. Ik ben graag op het voetbalveld te vinden, waar ik ook elke zaterdag zelf fanatiek voetbal. We zijn ook grote Max Verstappen fans, dus kijken we en zijn we het liefst aanwezig bij de races.
Ter ontspanning zoeken we de stranden van ons favoriete eiland Texel op.

Jeanette van Zadelhof

Jeanette van Zadelhof
Hallo, mijn naam is Jeanette van Zadelhof en ik werk sinds februari 2022 bij ABC Professionals als assistent facilitair manager/officemanager.

Sinds dag 1 voel ik mij super erg op mijn gemak binnen ABC Professionals. Dit is voor mij heel belangrijk, want de collega’s maken mijn dag!

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen met mijn hond Bailey, het bakken (en eten) van toetjes en een lekker drankje doen met wat vriendinnen.

Bianca Keenswijk

Bianca  Keenswijk
Hallo, ik ben Bianca. Ik woon samen met Marlon. Samen hebben we twee kinderen, Dylan van 14 en Tamar van 11. Ik werk bij ABC Professionals als algemeen medewerker. Ik werk graag bij ABC omdat ik het een leuk bedrijf vindt en ik helemaal mijn eigen gang kan gaan. In mijn vrije tijd kook ik graag, ook voor mijn collega's! Verder hou ik van shoppen. Ook bel ik graag en veel met mijn familie in Suriname.

Bella

Bella
Mijn naam is Bella en ik ben 3 jaar oud. Omdat ik sinds kort kantoorhond in opleiding ben, kom ik iedere dag met mijn baasjes Anton en Gerline mee naar ABC om te wennen aan het bedrijfsleven.
Ik ben vrijgezel en ik heb geen kinderen.
Mijn hobby's zijn rondsnuffelen, slapen en eten van lekkere hapjes.

Contactgegevens

Bezoekadres

Televisieweg 37
1322 AJ Almere

Postadres

Postbus 49
3890 AA Zeewolde
T: 036 - 523 65 11
E: abc@abc-professionals.nl

KvK: 32.14.12.75 Lelystad
Loonbelastingnr.: 8200.05.289.L01
BTW nr.: NL 8200.05.289.B01
Aansluit-nr. UWV: 026-163.236.27.01.01
Bank: NL49 INGB 0009 3183 16
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?