Team ABC Professionals

ABC Professionals delen dezelfde passie, namelijk die voor techniek. Techniek is fascinerend en vol innovatie maar niet mogelijk zonder vakmensen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij weten dé match te maken tussen technische vacature en de geschikte professional.

Kirsten Jonkers

Kirsten Jonkers
Hallo, mijn naam is Kirsten Jonkers en ik ben teamleider / senior projectmanager bij ABC . Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het hele proces vanaf de aanvraag van een vacature t/m plaatsing en begeleiding van de medewerkers. De persoonlijke aanpak en de lange termijn gedachte van ABC spreken mij enorm aan en daardoor voel ik mijzelf hier al bijna 10 jaar erg gelukkig. Buiten ABC word ik gelukkig van reizen met mijn gezin, uit eten en volledig tot rust komen met yoga.

Martin van Duijn

Martin van Duijn
Hallo, ik ben Martin.
Ik ben projectmanager ABC Professionals. Ik vind het een leuke uitdaging om de juiste mensen bij de juiste opdrachtgever te plaatsen en te begeleiden. .

Ik woon in Ermelo en ik ben vader van een dochter. Mijn grootste hobby is de Formule 1. Daarnaast houdt ik van koken en lekker eten.
Verder ben ik een echt familiemens. Ik vind het heerlijk om met mijn familie leuke dingen te doen.

Vanaf het moment dat ik binnenliep bij ABC Professionals voelde ik me op m'n gemak. Ik heb leuke collega's. Het is een leuk team.

Guido Olgers

Guido  Olgers
Hallo! mijn naam is Guido Olgers en ben projectmanager bij ABC Professionals. Het is een compleet nieuwe uitdaging voor mij en het bevalt me (nu al) erg goed! Wat het zo leuk maakt is regelmatig klantcontact en de uitdaging om een perfecte match te vinden, hiervoor zit ik bij ABC Professionals perfect.

In mijn vrije tijd maak ik graag grote wandelingen met mijn hond Fly en vul ik mijn weekend het liefst met het volgen van sport zoals voetbal, honkbal & ijshockey. Ook ben ik een groot fan van Scandinavië en wil ik zo snel mogelijk weer een roadtrip doen.

Bianca Keenswijk

Bianca  Keenswijk
Hallo, ik ben Bianca. Ik woon samen met Marlon. Samen hebben we twee kinderen, Dylan van 14 en Tamar van 11. Ik werk bij ABC Professionals als algemeen medewerker. Ik werk graag bij ABC omdat ik het een leuk bedrijf vindt en ik helemaal mijn eigen gang kan gaan. In mijn vrije tijd kook ik graag, ook voor mijn collega's! Verder hou ik van shoppen. Ook bel ik graag en veel met mijn familie in Suriname.

Esther Petersen

Esther Petersen
Ik woon samen met mijn vriend Sjors en samen hebben wij 2 kinderen. Een zoon van 5 jaar en een dochter van 2 jaar.
Ik ben sinds maart 2019 bij ABC in dienst als senior administratief medewerker, en voel me hier echt thuis vanaf dag 1 wat ik als zeer prettig ervaar.

Martijn de Graaf

Martijn  de Graaf
Hi, Mijn naam is Martijn de Graaf en ik werk bij ABC Professionals als recruiter.

Mijn eerste ervaring met ABC Professionals was enorm positief. Zo positief zelfs dat ik geen seconde twijfelde, maar direct zeker wist dat ik mijzelf aan dit bedrijf wilde verbinden.
Na een aantal dagen is mijn eerste gevoel volledig bevestigd. ABC Professionals is een warme organisatie met vrolijke enthousiaste collega’s die enorm kundig zijn.

Buiten ABC om geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn gezin. Of dat nu een “thuisdicotheek”, kamperen in de woonkamer of lekker zwemmen is, ik geniet wanneer mijn dochters blij zijn.

Mijn vrouw en ik gamen ook erg graag en zijn hier relatief fanatiek in (met headsets en twee televisies naast elkaar op de bank).

Ineke van Doorn

Ineke van Doorn
Mijn naam is Ineke van Doorn en ik ben sinds februari 2019 in dienst bij ABC Professionals als Recruitment Assistent. Hierbij ondersteun ik de projectmanagers met bijvoorbeeld het controleren van vacatures en het plaatsen ervan. De informele sfeer sprak mij gelijk aan in het bedrijf, het team zijn serieuze harde werkers maar wel in voor een grapje.

Sinds december 2017 woon ik samen met mijn vriend in een appartement in Almere Poort. In het weekend doen we veel leuke dingen samen. Verder besteed ik mijn tijd graag aan lezen, series kijken, spelletjes spelen en Almere ontdekken met de fiets.

Jeanette van Zadelhof

Jeanette van Zadelhof
Hallo, mijn naam is Jeanette van Zadelhof en ik werk sinds februari 2022 bij ABC Professionals als assistent facilitair manager/officemanager.

Sinds dag 1 voel ik mij super erg op mijn gemak binnen ABC Professionals. Dit is voor mij heel belangrijk, want de collega’s maken mijn dag!

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen met mijn hond Bailey, het bakken (en eten) van toetjes en een lekker drankje doen met wat vriendinnen.

Gerline van der Bij

Gerline van der Bij
Hoi, ik ben Gerline van der Bij, ik ben vanaf het begin betrokken bij de administratie en het beleid van ABC. In de loop der jaren hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt, ik vind het fantastisch om te zien wat voor positieve vibe er heerst onder de medewerkers bij ABC. Hierdoor is mijn plezier in het werk de afgelopen jaren steeds groter geworden. Naast werk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin en ben ik fanatiek hardloopster op recreatief niveau, met het stiekeme doel een triatlon-afstand...

Karin Drost-Welp

Karin Drost-Welp
Ik ben getrouwd met Gijs en samen hebben we een dochter Mariska van 22 jaar. Ik werk bij ABC als administratief medewerker.
Bij ABC werken aardige, betrokken mensen. Het voelde direct aan als een goede stap in mijn werkende leven.

Vanessa de Waal

Vanessa  de Waal
1 oktober start Vanessa als administratief medewerker bij ABC Professionals. Verdere informatie volgt.

Anton van der Bij

Anton van der Bij
Mijn naam is Anton van der Bij, getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 2003 actief met ABC Professionals. Met een geweldig team, zowel in- als extern, slagen wij er steeds weer in om mooie projecten succesvol af te ronden. Mijn doel is om er voor te zorgen dat iedereen van zijn vak geniet, of je nu een schoolverlater of een zeer ervaren specialist bent. De mensen die bij ABC werken zijn trots op hun werkzaamheden en dat maakt mij een blij persoon. Daar doen we het dan voor. Hard werken hoort er bij maar kan ik niet zonder een grote dosis gezelligheid. Met regelmaat hebben wij bedrijfsuitjes met al onze medewerkers en als ik hen gelukkig zie dan kan mijn dag niet meer stuk.

Bella

Bella
Mijn naam is Bella en ik ben 3 jaar oud. Omdat ik sinds kort kantoorhond in opleiding ben, kom ik iedere dag met mijn baasjes Anton en Gerline mee naar ABC om te wennen aan het bedrijfsleven.
Ik ben vrijgezel en ik heb geen kinderen.
Mijn hobby's zijn rondsnuffelen, slapen en eten van lekkere hapjes.

Contactgegevens

Bezoekadres

Televisieweg 37
1322 AJ Almere

Postadres

Postbus 49
3890 AA Zeewolde
T: 036 - 523 65 11
E: abc@abc-professionals.nl

KvK: 32.14.12.75 Lelystad
Loonbelastingnr.: 8200.05.289.L01
BTW nr.: NL 8200.05.289.B01
Aansluit-nr. UWV: 026-163.236.27.01.01
Bank: NL49 INGB 0009 3183 16
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?