Team ABC Professionals

ABC Professionals delen dezelfde passie, namelijk die voor techniek. Techniek is fascinerend en vol innovatie maar niet mogelijk zonder vakmensen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij weten dé match te maken tussen technische vacature en de geschikte professional.

We zoeken een nieuwe collega Wordt jij onze nieuwe collega ?

We zoeken een nieuwe collega  Wordt jij onze nieuwe collega ?
Functie van de nieuwe projectmanager industrie

- ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, opbouwen en
uitbreiden van de zakelijke relatie met onze (toekomstige) klanten
op meerdere niveaus.
- zorg je voor de juiste match tussen opdrachtgevers en de
kandidaten;
- houd je je voornamelijk bezig met met langlopende plaatsingen en
projecten, detachering;
- denk je actief mee over de marktbewerking, commerciële acties
en wervingscampagnes;
- onderhandelen over tarieven en offertes en volgt deze op;
- het coördineren van gemaakte afspraken m.b.t. tarieven, projecten
en het waarborgen van de veiligheid en volgt deze op;
- het werven van nieuwe relaties & opdrachten;-
- het begeleiden medewerkers op de werkvloer (bij
opdrachtgevers).

Kirsten Jonkers ( Teamleider Projectmanagers )

Kirsten Jonkers ( Teamleider  Projectmanagers )
Hallo, mijn naam is Kirsten Jonkers en ik ben teamleider / senior projectmanager bij ABC . Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het hele proces vanaf de aanvraag van een vacature t/m plaatsing en begeleiding van de medewerkers. De persoonlijke aanpak en de lange termijn gedachte van ABC spreken mij enorm aan en daardoor voel ik mijzelf hier al bijna 13 jaar erg gelukkig. Buiten ABC word ik gelukkig van reizen met mijn gezin, uit eten en volledig tot rust komen met yoga.

Esther Petersen ( Teamleider Administratie )

Esther Petersen ( Teamleider Administratie )
Ik woon samen met mijn vriend Sjors en samen hebben wij 2 kinderen. Een zoon van 5 jaar en een dochter van 2 jaar.
Ik ben sinds maart 2019 bij ABC in dienst als senior administratief medewerker, en voel me hier echt thuis vanaf dag 1 wat ik als zeer prettig ervaar.

Martin van Duijn ( Projectmanager )

Martin van Duijn ( Projectmanager )
Hallo, ik ben Martin.
Ik ben projectmanager ABC Professionals. Ik vind het een leuke uitdaging om de juiste mensen bij de juiste opdrachtgever te plaatsen en te begeleiden.

Ik woon in Ermelo en ik ben vader van een dochter. Mijn grootste hobby is de Formule 1. Daarnaast houd ik van koken en lekker eten.
Verder ben ik een echt familiemens. Ik vind het heerlijk om met mijn familie leuke dingen te doen.

Vanaf het moment dat ik binnenliep bij ABC Professionals voelde ik me op m'n gemak. Ik heb leuke collega's. Het is een leuk team.

Guido Olgers ( Projectmanager )

Guido  Olgers ( Projectmanager )
Hallo! mijn naam is Guido Olgers en ben projectmanager bij ABC Professionals. Elke dag is voor mij weer een nieuwe uitdaging, ik verveel me geen dag. Wat mijn baan zo leuk maakt is regelmatig klantcontact en natuurlijk dagelijks in gesprek zijn met medewerkers en kandidaten waarbij de uitdaging er is om een perfecte match te vinden, hiervoor zit ik bij ABC Professionals perfect.

In mijn vrije tijd maak ik graag grote wandelingen met mijn hond Fly en vul ik mijn weekend het liefst met het volgen van sport zoals voetbal, honkbal & ijshockey. Ook ben ik een groot fan van Scandinavië en wil ik zo snel mogelijk weer een roadtrip doen.

Gerline van der Bij ( Compliance manager )

Gerline van der Bij ( Compliance manager )
Hoi, ik ben Gerline van der Bij, ik ben vanaf het begin betrokken bij de administratie en het beleid van ABC. In de loop der jaren hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt, ik vind het fantastisch om te zien wat voor positieve vibe er heerst onder de medewerkers bij ABC. Hierdoor is mijn plezier in het werk de afgelopen jaren steeds groter geworden. Naast werk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin en ben ik fanatiek hardloopster op recreatief niveau, met het stiekeme doel een triatlon-afstand...

Martijn de Graaf ( Projectmanager )

Martijn  de Graaf (  Projectmanager )
Hi, Mijn naam is Martijn de Graaf en ik werk bij ABC Professionals als projectmanager.

Mijn eerste ervaring met ABC Professionals was enorm positief. Zo positief zelfs dat ik geen seconde twijfelde, maar direct zeker wist dat ik mijzelf aan dit bedrijf wilde verbinden.
Na een aantal dagen is mijn eerste gevoel volledig bevestigd. ABC Professionals is een warme organisatie met vrolijke enthousiaste collega’s die enorm kundig zijn.

Buiten ABC om geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn gezin. Of dat nu een “thuisdicotheek”, kamperen in de woonkamer of lekker zwemmen is, ik geniet wanneer mijn dochters blij zijn.

Mijn vrouw en ik gamen ook erg graag en zijn hier relatief fanatiek in (met headsets en twee televisies naast elkaar op de bank).

Ineke van Doorn ( Recruitment assistent )

Ineke van Doorn ( Recruitment assistent )
Mijn naam is Ineke van Doorn en ik ben sinds februari 2019 in dienst bij ABC Professionals als Recruitment Assistent. Hierbij ondersteun ik de projectmanagers met bijvoorbeeld het controleren van vacatures en het plaatsen ervan. De informele sfeer sprak mij gelijk aan in het bedrijf, het team zijn serieuze harde werkers maar wel in voor een grapje.

Sinds december 2017 woon ik samen met mijn vriend in een appartement in Almere Poort. In het weekend doen we veel leuke dingen samen. Verder besteed ik mijn tijd graag aan lezen, series kijken, spelletjes spelen en Almere ontdekken met de fiets.

Jeanette van Zadelhof ( Facilitair manager / Officemanager )

Jeanette van Zadelhof ( Facilitair manager / Officemanager )
Hallo, mijn naam is Jeanette van Zadelhof en ik werk sinds februari 2022 bij ABC Professionals als assistent facilitair manager/officemanager.

Sinds dag 1 voel ik mij super erg op mijn gemak binnen ABC Professionals. Dit is voor mij heel belangrijk, want de collega’s maken mijn dag!

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen met mijn hond Bailey, het bakken (en eten) van toetjes en een lekker drankje doen met wat vriendinnen.

Vanessa de Waal ( Administratief medewerker )

Vanessa  de Waal ( Administratief medewerker )
Hallo, mijn naam is Vanessa de Waal en ik ben sinds 1 oktober 2022, administratief medewerkster bij ABC. Intern ben ik het groentje ;-).
Iedereen is zeer gedreven en gaat ervoor, maar er is ook ruimte voor een praatje en een grapje.

Mijn gezin bestaat uit mijn dochter (17 jaar), zoon (14 jaar) en mezelf (heel oud). Samen met onze 3 hondjes (Tess, Mattie & Pixy) is het een gezellige bonte boel.

Bella van der Bij ( Kantoorhond )

Bella van der Bij ( Kantoorhond )
Mijn naam is Bella en ik ben 3 jaar oud. Omdat ik sinds kort kantoorhond in opleiding ben, kom ik iedere dag met mijn baasjes Anton en Gerline mee naar ABC om te wennen aan het bedrijfsleven.
Ik ben vrijgezel en ik heb geen kinderen.
Mijn hobby's zijn rondsnuffelen, slapen en eten van lekkere hapjes.

Ersin Dolgunyürek ( Projectmanager )

Ersin Dolgunyürek ( Projectmanager )
Hoi! Mijn naam is Ersin en ik ben blij dat ik nu ook deel uitmaak van dit gezellige maar ook productieve team.

Met de juiste strategie en gezonde dosis enthousiasme houdt ABC een heleboel borden in de lucht, waar ik ook graag aan wil bijdragen. Er wordt nauw samengewerkt om gunstige situaties te creëren waardoor ik me hier erg op mijn gemak voel. Het vertrouwen in elkaar maakt dat dit team zich onderscheidt en succesvol is in een behoorlijk competitieve sector. Ik kijk uit naar het creëren van kansrijke mogelijkheden voor ons en onze relaties waarbij ik mijn interpersoonlijke vaardigheden wil inzetten en ontwikkelen.

In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat. Maar het meeste geniet ik van reizen, sporten en muziek. Ik ben trainer van een onder-13 elftal, speel wat gitaar en ben het liefst het hele jaar door op reis! Hopelijk tot snel!

Tim Lambers ( Marketing & Communicatie )

Tim Lambers ( Marketing & Communicatie )
Hoi allemaal!

Mijn naam is Tim Lambers, Ik ben sinds kort werkende bij ABC professionals als marketing/communicatiemedewerker en heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Een bedrijf met zo’n gezellig team kom je niet vaak tegen. Op de werkvloer wordt er hard gewerkt, maar gelukkig kan je vaak ook even ontspannen door een potje tafelvoetbal te doen. Dit is dan ook gelijk wat ik zo leuk vindt aan het werk bij ABC professionals. Hard werken afwisselend met gezelligheid spreekt mij namelijk wel aan😏.

In mijn vrije tijd kun je mij voornamelijk vinden op het water of in de sportschool. Ik zeil het hele weekend van 9 tot 5 en dit vindt ik dan ook het leukst om mijn weekend door te brengen. Door de weeks ben ik of op school te vinden waar ik mijn opleiding communicatie doe of in de sportschool waar ik hard aan het trainen ben om hopelijk ooit mijn olympische droom in vervulling te laten gaan. Verder vindt ik het leuk om tijd met vrienden door te brengen, mocht ik wat extra vrije tijd hebben.

P.S. mocht je het leuk vinden. Wij zitten nu ook op Tiktok. @abc_professionals voor als je wel van een beetje humor houdt😉.

Tim Masslink ( junior projectmanager industrie )

Tim Masslink ( junior projectmanager industrie )
Ik ben Tim Masselink 29 jaar en op 08-04-2023 zijn mijn vrouw en ik mama en papa geworden van ons zoontje.

Woon nog niet zo lang in Hoorn, maar zit daar goed op me plek. Geniet graag van het leven en om leuke dingen te doen zoals lekker lopen met de hond, ergens te gaan eten of dagjes weg te gaan.

Eén van mijn hobby’s is om met een metaaldetector rond te lopen op akkers, strand en bosomgeving, dat werkt heerlijk rustgevend voor mij.

Ik had vernomen dat de functie junior projectmanager vrij was gekomen bij ABC Professionals. Daar ben ik me toen over gaan inlezen en het bedrijf sprak me erg aan op het gebied van wat ze bieden qua werkplek, maar ook de uitdaging in het werk. Dit is precies wat ik zoek in een bedrijf, en nu dus ook gevonden heb.

Het bedrijf zelf is een mooi bedrijf met leuke collega’s, alles is goed geregeld en ik voel me hier erg welkom. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en het is altijd weer een verassing hoe de dag verloopt.

Danchiha Westenburg

Danchiha Westenburg
We zijn blij dat het recruitment team per 18 september 2023 wordt uitgebreid met de komst van Danchiha.

Binnen kort zal zij zich hier voorstellen

Anton van der Bij (Directeur )

Anton van der Bij (Directeur )
Mijn naam is Anton van der Bij, getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 2003 ( 01-02-2023 20 jaar !! ) actief met ABC Professionals. Met een geweldig team, zowel in- als extern, slagen wij er steeds weer in om mooie projecten succesvol af te ronden. Mijn doel is om er voor te zorgen dat iedereen van zijn vak geniet, of je nu een schoolverlater of een zeer ervaren specialist bent. De mensen die bij ABC werken zijn trots op hun werkzaamheden en dat maakt mij een blij persoon. Daar doen we het dan voor. Hard werken hoort er bij maar kan ik niet zonder een grote dosis gezelligheid. Met regelmaat hebben wij bedrijfsuitjes met al onze medewerkers en als ik hen gelukkig zie dan kan mijn dag niet meer stuk.

Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Landdrostdreef 124, 10e etage
1314 SK Almere
T: 036 - 523 65 11
E: abc@abc-professionals.nl

KvK: 32.14.12.75 Lelystad
Loonbelastingnr.: 8200.05.289.L01
BTW nr.: NL 8200.05.289.B01
Aansluit-nr. UWV: 026-163.236.27.01.01
Bank: NL49 INGB 0009 3183 16
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?