Technisten

Deel je onze passie voor techniek en wil je techneut worden? Volg dan een technische opleiding die bij je past.

Droom je van een carrière in de techniek, maar heb je geen formele technische opleiding? Ben je in je vrije tijd bezig met het verbouwen van je huis of ondersteun je soms monteurs op je werk met hun taken?

Dan bieden wij je een prachtige kans. We begrijpen dat je een inkomen nodig hebt om je huur, hypotheek en andere vaste lasten te kunnen blijven betalen. Daarom bieden wij opleidingen aan voor monteurs in liften, laadpalen of stadswarmte. Je volgt vakgerichte cursussen en gaat tegelijkertijd aan de slag in de praktijk. Benieuwd hoe? Klik op de link en ontdek hoe wij dit samen met Technisten mogelijk maken.

Technische opleidingen

Monteur stadswarmte

Wil jij alles leren over het installeren en onderhouden van stadsverwarming en warmtesets? Ontwikkel jezelf tot monteur Stadswarmte.

Monteur stadswarmte

Lees meer

Monteur laadpalen

Word jij de gemotiveerde monteur die meewerkt aan het plaatsen van laadpalen? Wij staan in de startblokken om je alles te leren.

Monteur laadpalen

Lees meer

Monteur lifttechniek

Zie jij jezelf werken als liftmonteur? Van liftinstallaties tot het repareren van complexe storingen? Solliciteer direct.

Monteur lifttechniek

Lees meer

Open sollicitatie

Twijfel je over de beste monteursfunctie voor jou? Stuur een open sollicitatie en laten we samen naar de mogelijkheden kijken.

Lees meer

Techneut worden? Technisten.nl
Techneut worden?