Wij zoeken techneuten

Ken jij een techneut die geschikt is voor een van onze openstaande vacatures? Tip ons en ontvang een aanbrengfee van € 1.500!

Vind jij de techneut die wij zoeken? Dan kun je een aanbrengfee van € 1.500,- ontvangen!

Wij zoeken de gouden techneut

Ook jij hebt vást mensen in je netwerk waarvan je denkt dat ze bij ABC Professionals passen. Mensen die je tegenkomt bij een sportvereniging, op een feestje, maar ook familie, vrienden, ex-collega’s of voormalig klasgenoten. Mensen die passen bij het snelgroeiende ABC Professionals en die met plezier en trots hun werk doen en daarmee ook onze ambassadeurs zijn.

De technische wereld waarin ABC Professionals opereert verandert snel. Onze missie is om te bouwen aan een bedrijf dat zich onderscheidt door een persoonlijke benadering en betrokken werkwijze. Mensen spelen hierin de sleutelrol.

Wij zoeken daarom voor nu en in de toekomst technische professionals voor uitdagende projecten.

Lees eerst de voorwaarden voor de ABC aanbrengfee door en meld vervolgens jouw kandidaat via onderstaande formulier aan.

Wanneer jij een vriend, oud-collega of familielid op de hoogte stelt van een vacature bij ABC Professionals en de betreffende persoon treedt daardoor bij ons in dienst, dan ontvang jij een bruto bedrag van € 1500,00 extra bovenop je salaris. Dit bedrag zal aan jou worden uitgekeerd na drie maanden dienstverband van de betreffende nieuwe collega. Indien je een zzp'er voorstelt bij ABC dan ontvang je een bedrag van € 750,00 bruto nadat de betreffende persoon minimaal 3 maanden voor ons werkzaamheden heeft uitgevoerd. heeft gewerkt. Jij krijgt het netto bedrag op je rekening gestort. Wij zorgen voor de verplichte afdrachten naar de Belastingdienst. Daar hoef jij niets voor te regelen.

Als jij diegene tipt over een vacature bij ABC Professionals dan staat daar ook een aanbrengfee tegenover. Wanneer betreffende persoon in dienst treedt ontvang jij ook een bedrag van € 1500,00 bruto. Dit bedrag krijg je op je bankrekening gestort drie maanden nadat deze persoon in dienst is getreden bij ABC Professionals. Houd er rekening mee dat je dan nog wel een bedrag moet afdragen aan de belastingdienst, maar dit is afhankelijk van jouw situatie

  • Je tipt ons over een persoon waar ABC Professionals nog geen contact mee heeft (gehad).
  • Wanneer deze persoon door jouw tip wordt geplaatst op detacheringsbasis (minimaal 12 maanden, fulltime) ontvang je een fee van € 1500,00 bruto. Is het parttimer dan ontvang het parttime percentage van de bonus. Is deze persoon een zzp-er dan ontvang je een bedrag van € 750,00 bruto.
  • De fee wordt uitgekeerd nadat deze persoon drie maanden declarabel is geweest of drie maanden werk voor ons heeft uitgevoerd.

Het kan natuurlijk altijd dat er nog onduidelijkheden zijn of dat je vragen hebt over de voorwaarden. Neem dan vooral contact op met ons en stuur je vraag of opmerking naar administratie@abc-professionals.nl

Bekijk onze vacatures Vacatures
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze vacatures