ABC nieuws

 • Techniek is de toekomst, bezoek de open dagen!

  Geplaatst: 22-01-2018

  Kies jij de juiste opleiding? Wil jij goede kans maken op de arbeidsmarkt? Kies voor de techniek want de techniek is de toekomst!

  Techniek is overal. Denk niet alleen aan de bouw en industrie maar achter veel alledaagse dingen speelt techniek een grote rol. De techniek ontwikkeld razendsnel en is heel divers. Er is een groot tekort aan vakmensen in de techniek dus de kansen op de arbeidsmarkt zijn groot. Laat je goed informeren en bezoek met je ouders een open dag en ontdek welke richting bij jou past!

  Hieronder vind je een aantal interessante open dagen die je zou kunnen bezoeken.

   

  TechNet Eemland

  Op donderdag 25 januari 2018 kunnen jongeren tussen de 12 en 16 jaar de veelzijdigheid van techniek ontdekken bij Techniek is jouw toekomst. Kom langs en neem je ouders mee! Er zijn workshops over productietechnologie in de metaal, bouw, installatie- en elektrotechniek, mobiliteit, transport en logistiek, zorg, robotica, domotica, laboratorium- en procestechniek, ict en techniek, grafisch ontwerpen, virtual reality en nog veel meer. Gratis entree. Kijk hier voor meer informatie.

   

  De Techniek Academie Harderwijk

  25 januari, 6 maart en 19 april bij Techniek Academie Harderwijk

  8 februari 18:45-20:30, Een open avond bij het toonaangevende bedrijf Qimarox!

  Kijk op detechniekacademie.nl voor meer informatie.

   

  NS

  Techniek Inhousedag Watergraafsmeer, donderdag 25 januari. (voor derde- of vierdejaars technische student en evt. net afgestudeerden op hbo- of wo-niveau), aanmelden verplicht. 

  NS TechniekFabriek locatie Amsterdam - donderdag 15 februari

  NS TechniekFabriek locatie Zwolle - donderdag 22 februari

   

  Overige

  Tetrix Techniek - Zaandam 24 januari en 21 maart, Heerhugowaard 15 februari, Den Helder 20 februari

  Techniekcollege Zuid Limburg - 27 januari en 24 februari

  School voor Techniek Amersfoort - zaterdag 3 februari

  Techniek College Rotterdam - Vrijdag 9 maart

  HAN, Techniek en Life Sciences - zaterdag 10 en 17 maart en 2 juni.

 • Eneco gunt preferred supplier contract aan ABC Professionals

  Geplaatst: 02-01-2018

  Na een selectie procedure is ABC Professionals geselecteerd als één van de drie preferred suppliers voor de inzet van technische specialisten. Het raamcontract is ingegaan per 1-1-2018.

   

  ABC werkt al een aantal jaren nauw samen met Eneco o.a. op locaties in Utrecht, dit heeft geresulteerd in het nu ondertekende raamcontract.

  ABC zal zich bezig houden om als preferred supplier de staffing te doen van alle technische functies op midden en hoger kader niveau. Het gaat om de volgende disciplines: projecten, maintenance, engineering, HSE - QA/QC & uitvoering.

  Het werkgebied zal zich vooral richting  de regio’s Midden en Zuid Nederland bevinden.

 • ABC professionals staat weer op de AQUA Nederland Vakbeurs 13,14 en 15 maart 2018.

  Geplaatst: 09-11-2017

  De meest succesvolle waterbeurs vindt ook weer plaats in 2018. Op 13,14 en 15 maart 2018 in de Evenementenhal Gorinchem. U bent van harte welkom bij onze stand  253. Wij vertellen u graag wat ABC professionals voor u zou kunnen betekenen. Daarnaast kunt u ook virtueel racen tegen één van uw collega's of tegen een medewerker van ABC Professionals in onze motor simulator. Natuurlijk is er bij ons weer de bekende Sony  action cam te winnen, Jaap van de Groep van Waterschap Vallei en Veluwe won hem in 2016 en Ferndinand Kraal van de firma  Array Industries ontving de Sony Action cam in 2017. Wie zal de gelukkig worden in 2018? Kortom, alle reden om onze stand een bezoekje te brengen!

 • ABC Professionals op het NoDig Event in Nijkerk

  Geplaatst: 13-10-2017

  ABC Professionals, stond deze week op het NoDig Event in Nijkerk. Het was een succesvolle beurs, bekijk ons filmpje om een idee te krijgen.

   

   

 • ABC op het NSTT No-Dig Event in Nijkerk

  Geplaatst: 04-10-2017

  Volgende week woensdag 11 en donderdag 12 oktober, staat ABC op het NoDig Event in Nijkerk.

  Het event staat geheel in het teken van het sleufloos aanleggen, vervangen, renoveren en onderhouden van ondergrondse kabels en leidingen. Dus zonder graven! Twee dagen van kennis opdoen, nieuwe technieken zien en natuurlijk van netwerken met meer dan 1000 professionals. Onmisbaar voor iedereen die iets heeft met ondergrondse infrastructuur.

  Mocht u dit event willen bezoeken, laat het ons dan weten. Wij melden u aan en u ontvangt naast de entree voor een mooi event ook een lunch met koffie of thee.

  Ook op dit event hebben wij weer een prijsvraag, waarbij je een stoere Action Cam kan winnen.

  Graag zien wij u 11 en 12 oktober op stand C2.

   

 • Rondleiding Waterschap Vallei en Veluwe Apeldoorn.

  Geplaatst: 17-05-2017

  Vandaag een erg interessante rondleiding gekregen bij Waterschap Vallei en Veluwe in Apeldoorn.

  Wat mooi om te zien dat ze buiten het zorgen voor veilige dijken, schoon en voldoende oppervlaktewater en gezuiverd afvalwater , ook uit rioolslib energie en grondstoffen halen, bijvoorbeeld voor kunstmest. Ook gaan ze bewust om met biomassa zoals gras, takken en bladeren. Van dit 'afval' kan bijvoorbeeld karton worden gemaakt. 

  De restwarmte wordt gebruikt voor een WKK centrale van Essent, die hier weer huishoudens in Apeldoorn van stadswarmte voorziet.

  Bert Bagerman en Marc Scheffer, hartstikke bedankt voor jullie hartelijk ontvangst en de informatieve rondleiding.

   

   

 • Uitreiking taart bij Tata Steel Warmband

  Geplaatst: 03-05-2017

  Vandaag ontzettend leuk ontvangen bij Tata Steel Warmband.

  Nadat wij samen met Gerrit van der Horst (de winnaar van de taart, n.a.v. de prijsvraag bij de Aqua en Riolering vakbeurs in Gorinchem) en zijn team een stukje gebak genuttigd hadden, kregen wij een rondleiding door de fabriek.

  Wat een bijzondere en unieke ervaring.

  Gerrit van der Horst, ontzettend bedankt voor de gastvrijheid.

   

   

 • Prijsuitreiking Action Cam bij Array Industries

  Geplaatst: 25-04-2017

  Vandaag hebben wij de winnaar van de Action Cam opgezocht om hem op zijn verjaardag zijn prijs te overhandigen, Uiteraard met taart!

  Ferdinand Kraal, gefeliciteerd met je verjaardag en je prijs. Bedankt voor het gastvrije ontvangst en de interessante rondleiding. Wij wensen je veel mooie videomomenten toe.

 • De winnaar van de `bouten en moeren` prijsvraag Aquabeurs 2017 is bekend!

  Geplaatst: 12-04-2017

  De hoofdprijs was een stoere Sony Action Cam. Een hoofdprijs die bij veel bezoekers in de smaak is gevallen gezien de vele kaarten die ingevuld zijn.

  We houden u niet langer in spanning. Diegene die het dichtst bij het juiste aantal bouten en moeren zat is Ferdinand Kraal werkzaam bij Array Industries. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de Sony Action Cam!

  Maar dit is nog niet alles. Ook zouden er nog twee kaarten getrokken worden van deelnemers die namens ABC professionals hun afdeling op taart mogen trakteren. Dit zijn niet twee deelnemers geworden, maar zelfs drie! Martijn Deenen van Royal Haskoning DHV, Bjorn Loorik van HAK en Gerrit v/d Horst van Tata Steel, ook jullie van harte gefeliciteerd!

  De overige deelnemers hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand en uw deelname aan de prijsvraag. We hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten bij onze stand en nodigen u van harte uit om dan weer deel te nemen aan de prijsvraag.

   

 • Vooraankondiging winnaar ‘bouten en moeren’ prijsvraag Aquabeurs 2017

  Geplaatst: 04-04-2017

  Tijdens de Aqua Vakbeurs te Gorinchem 2017 hebben wij het genoegen gehad veel bezoekers te mogen begroeten in onze stand. We hebben interessante gesprekken gevoerd over o.a. de arbeidsmarkt, de uitdagingen en de toekomst in de technische branche. Naast deze gesprekken was er bij onze stand ook de ruimte voor een stuk ontspanning door te racen in onze simulator. Velen van onze bezoekers zijn de uitdaging aangegaan om met elkaar, of met één van onze medewerkers, een sportief potje te racen. Als standhouder hebben wij een aantal  constructieve en plezierige beursdagen gehad waar wij met veel voldoening op terugkijken.

  Verder hebben veel bezoekers deelgenomen aan onze ‘bouten en moeren’ prijsvraag. Aankomende woensdag 12 april om 15.00 uur gaan wij de winnaar bekend maken op onze website. Houd abc-professionals.nl daarom goed in de gaten!

  De winnaar zal de super stoere Sony Action Cam persoonlijk overhandigd krijgen. Onder de overige deelnemers reiken wij tweemaal een afdelingstaart uit.

  Wij zien u tijdens een volgende beurs graag weer terug in onze stand!

   

 • ABC professionals staat op de AQUA Nederland Vakbeurs 21, 22 en 23 maart 2017.

  Geplaatst: 20-02-2017

  De meest succesvolle waterbeurs vindt ook weer plaats in 2017. Op 21, 22  en 23 maart 2017 in de Evenementenhal Gorinchem. U bent van harte welkom bij onze stand  253. Wij vertellen u graag wat ABC professionals voor u zou kunnen betekenen. Daarnaast kunt u ook virtueel racen in onze autorace simulator. Kortom, alle reden om onze stand een bezoekje te brengen!

   

 • Het ABC kantoor in een nieuw jasje!

  Geplaatst: 03-02-2017

  Op 31 januari zijn de laatste klusjes gedaan in ons vernieuwde kantoor!

  Ben je benieuwd naar het nieuwe kantoor?..

  Bekijk hier de foto's

 • Medewerkers ABC Professionals winnen klant award Nuon Warmte.

  Geplaatst: 23-12-2016

  Erg trots zijn wij op twee van onze medewerkers, Glen Balkaran en Laurens Esmeijer, die in een team van drie de klant award van het afgelopen halfjaar 2016 van Nuon warmte hebben gewonnen.

  “Laurens, Glen en Stephan, respectievelijk opzichter, werkvoorbereider en projectmanager: ze zien geen beren op de weg, maar denken in oplossingen.

  In goede onderlinge samenwerking en afstemming met andere afdelingen is een verkort kavelproces bedacht en in de praktijk gebracht.”

  “Een mooi voorbeeld van: procesverbetering in goede samenwerking en pro actie handelen! Met als resultaat een mooie structurele oplossing en een tevreden klant!”

  Gefeliciteerd en ga zo door mannen!

 • ABC Professionals heeft de gunning van Lödige industries ontvangen voor nieuw sorteersysteem KLM Cargo

  Geplaatst: 27-06-2016

  In 2017 zal KLM Cargo een nieuw sorteersysteem voor de afhandeling van express-zendingen en post in gebruik nemen op Schiphol. Dit systeem zal vanaf augustus 2016 worden gebouwd door de firma Lödige Industries en ABC Professionals en is vanaf medio 2017 operationeel. Na de voorbereidende fase hebben KLM en Lödige onlangs hiervoor een contract ondertekend. ABC Professionals heeft de gunning ontvangen van Lödige industries om hun technisch professionals in te zetten om het systeem te bouwen en te testen. Per 4 augustus 2016 zullen in eerste instantie de mechanische specialisten van ABC Professionals aan het werk gaan. Rond oktober 2016 zal het team versterkt worden door een aantal elektrotechnische specialisten. Samen met KLM Cargo, Lödige Industries en ABC professionals wordt er verwacht dat medio april 2017 het het project is afgerond.

  Als gevolg van de aanleg van de nieuwe pier door Schiphol, zal één van de drie vrachtgebouwen van KLM Cargo gedeeltelijk moeten worden afgebroken. Hierdoor moet KLM Cargo slimmer met de beperkte ruimte omgaan. De firma Lödige biedt de oplossing door op een innovatieve wijze de bestaande KLM Cargo processen voor het afhandelen van post en express te integreren in een geautomatiseerde oplossing. De uitdaging hierbij was om dit in een ruimte onder te brengen welke 50% beslaat van het bestaande ruimtegebruik. Om dit te bereiken zijn Lödige Industries en Vanderlande Industries een exclusieve samenwerking aangegaan, zodat samen met het KLM Cargo team op een open en constructieve wijze kan worden samen gewerkt. Voor de personele bezetting van de bouw is Lödige Industries een samenwerking aangegaan met ABC Professionals. "Door op een actieve wijze inzichten en ideeën met de operationele afdelingen van KLM Cargo te delen is in een korte tijd een mooie oplossing bedacht. De samenwerking die wij voor dit project zijn aangegaan met ABC Professionals uit Almere geeft ons het vertrouwen dat de bouw in de gecalculeerde periode wordt uitgevoerd door hen. Als er één partij is die deze klus kan klaren dan is het wel ABC Professionals", aldus Arthur van Brink, Managing Director Lödige Benelux.

 • Troostprijs uitgereikt bij Rijkswaterstaat te Haarlem

  Geplaatst: 19-05-2016

  Op donderdag 12 mei zijn we met de troostprijs, van onze prijsvraag op de Aqua vakbeurs 2016, langs geweest bij Jurgen Stokkel van Rijkswaterstaat te Haarlem. Voor hem en zijn collega's op de betreffende afdeling hadden we gebak meegebracht. Het was een warm welkom en het gebak viel goed in de smaak. Bedankt voor jullie tijd en gezelligheid!

 • Hoofdprijs is overhandigd bij de RWZI van Waterschap Vallei en Veluwe

  Geplaatst: 19-05-2016

  Woensdag 11 mei zijn we bij de RWZI van Waterschap Vallei en Veluwe geweest voor de overhandiging van de hoofdprijs. De Sony Action Cam hebben we hierbij overhandigd aan Jaap van de Groep, winnaar van de prijsvraag op de Aquavakbeurs 2016. Ook aan zijn collega's hebben we gedacht, zij konden meegenieten van een stukje gebak. Het was een leuk en interessant bezoek.

 • Het is zover! De winnaar van de 'bouten en moeren' prijsvraag is bekend!

  Geplaatst: 13-04-2016

  Degene die het dichtst bij het juiste aantal zat was: Jaap van de Groep van Waterschap Vallei en Veluwe met 570 moeren en bouten! Van harte gefeliciteerd en veel plezier gewenst met de Sony Action Cam! Het juiste aantal was 568 moeren en bouten.

  Degenen die hun afdeling mogen trakteren op gebak zijn Jurgen Stokkel van Rijkswaterstaat en Adriaan van Oost van Kleiss & co.

  We zullen contact opnemen met de winnaars om in overleg de prijzen te overhandigen. Heeft u niet gewonnen? Dan zien we u een volgende keer graag weer in onze stand voor een nieuwe poging. Op onze website zullen wij vermelden op welke beurzen wij aanwezig zijn.

 • Winnaar prijsvraag 'bouten en moeren' wordt 13 april bekend gemaakt

  Geplaatst: 11-04-2016

  Tijdens de Aqua Vakbeurs te Gorinchem 2016 hadden wij het genoegen u te mogen begroeten in onze stand. Als Standhouder hebben wij een aantal geweldige beursdagen gehad. Wij hebben met velen van u interessante gesprekken gehad over de markt, de toekomst en de uitdagingen die ons allemaal te wachten staan. Zoals de personeelsbehoefte en het tekort van goede technici op de arbeidsmarkt, hetgeen nu al ervaren wordt.

  Tijdens uw bezoek aan onze stand heeft u deelgenomen aan onze 'bouten en moeren' prijsvraag. Aankomende woensdag 13 april om 15.00 gaan wij de winnaar bekend maken op onze website. Houdt www.abc-professionals.nl daarom goed in de gaten!

  De winnaar zal de super stoere Sony Action Cam persoonlijk overhandigd krijgen en onder de overige deelnemers verloten wij tweemaal een afdelingstaart.

  Wij zien u graag op een volgende beurs weer op onze stand.

 • ABC Professionals nu live

  Geplaatst: 11-01-2016

  Hierbij presenteren wij met grote trots de nieuwe website van ABC Professionals. Maandenlang hebben wij gewerkt aan onze nieuwe handelsnaam en de daarbij horende huisstijl en website.

  De komende tijd wordt er nog steeds hard gewerkt aan het verder optimaliseren van de website zodat het gebruikersgemak nog verder geoptimaliseerd zal worden. Ook zal de website nog uitgebreid worden met onder andere een interessante kennisbank waarmee wij de jongeren willen enthousiasmeren voor de techniek. Wij hopen hiermee onze passie voor techniek over te kunnen dragen zodat er ook in de toekomst genoeg professionals met hart voor techniek beschikbaar zullen zijn.

  Mocht u nog tips voor ons hebben dan horen wij dat graag via abc@abc-professionals.nl

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van relevante vacatures?

Contactgegevens

Bezoekadres

Televisieweg 15A
1322 AC Almere

Postadres

Postbus 49
3890 AA Zeewolde
T: 036 - 523 65 11
E: abc@abc-professionals.nl

KvK: 32.14.12.75 Lelystad
Loonbelastingnr.: 8200.05.289.L01
BTW nr.: NL 8200.05.289.B01
Aansluit-nr. UWV: 026-163.236.27.01.01
Bank: NL29 ABNA 0598 6573 63
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?