ABC Professionals als partner

ABC Professionals beschikt over de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een opzichter of een projectmanager, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

Werkwijze

Bent u op zoek naar technici en wilt u dat wij u in dit proces ontzorgen, dan komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan voor een 100% match en daarvoor willen we u, uw bedrijf en uw project eerst goed leren kennen. Onze voorkeur gaat uit naar het opbouwen van een duurzame en succesvolle relatie. We kunnen vele mooie woorden schrijven maar onze dienstverlening kunt u het beste in de praktijk ervaren.

Diensten

De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn divers:

  • Project aanname, voorbereiding, uitbesteding of uitvoering
  • Werving & Selectie
  • Loopbaanbegeleiding / advies
  • HRM advies

Onze missie

ABC Professionals is een projectenbureau voor technisch personeel. ABC Professionals werft en selecteert technici op mbo-, hbo- en wo-niveau. Dit doen wij door de opdrachtgevers op proactieve wijze te voorzien van passende vakmensen waarbij wij kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliezen. Wij zijn flexibel waardoor wij altijd maatwerk leveren.

Onze visie

ABC Professionals streeft ernaar om voor 2025 150 technische specialisten werkzaam te hebben bij onze opdrachtgevers. Bij ABC Professionals wordt er gewerkt met respect voor het individu, het voorkomen van discriminatie en intimidatie en gestreefd naar gelijke kansen voor iedereen. Er wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke diversiteit aan werknemers op het gebied van etnische en culturele achtergrond en genderdiversiteit. Dankzij onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid zijn wij ervan overtuigd dat wij het verschil kunnen maken in de technische branche door maatwerk te bieden en kwaliteit te leveren.

Peter-paul Beckman Industrie
Peter is werkzaam in de biomassacentrale van lelystad, de kleinste centrale van europa. Lees hieronder meer!
Lees verder
Stefan is servicemonteur stadswarmte bij Vattenfall Industrie
Regelmatig zetten we de schijnwerpers op een medewerker die graag met passie vertelt over zijn of haar werk in de techniek.
Deze keer maakt u kennis met Stefan. Stefan werkt sinds 1 juni 2021 via ABC Professionals en is 1 januari 2022 bij ons in vaste dienst gekomen.
Hoe Stefan in de techniek terecht is gekomen na bijna 27 jaar als banketbakker te hebben gewerkt leest u hieronder.

Lees verder

Project managers

Lars Van Spanjen
Lars Van Spanjen
jr Projectmanager
Kirsten Jonkers ( Teamleider  Projectmanagers )
Kirsten Jonkers ( Teamleider Projectmanagers )
Teamleider
Martin van Duijn ( Projectmanager )
Martin van Duijn ( Projectmanager )
Projectmanager
Guido  Olgers ( Projectmanager )
Guido Olgers ( Projectmanager )
Projectmanager
Martijn  de Graaf (  Projectmanager )
Martijn de Graaf ( Projectmanager )
Projectmanager
Ersin Dolgunyürek ( Projectmanager )
Ersin Dolgunyürek ( Projectmanager )
Projectmanager
Tim Masslink ( junior projectmanager industrie )
Tim Masslink ( junior projectmanager industrie )
Junior projectmanager
Anton van der Bij (Directeur )
Anton van der Bij (Directeur )
Directeur
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?