ABC Professionals als partner

ABC Professionals beschikt over de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een opzichter of een projectmanager, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

Werkwijze

Bent u op zoek naar een technische specialist en wilt u dat wij u in dit proces ontzorgen, dan komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan voor een 100% match en daarvoor willen we u, uw bedrijf en uw project eerst goed leren kennen. Onze voorkeur gaat uit naar het opbouwen van een duurzame en succesvolle relatie. We kunnen vele mooie woorden schrijven maar onze dienstverlening kunt u het beste in de praktijk ervaren.

Diensten

De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn divers:

  • Project aanname, voorbereiding, uitbesteding of uitvoering
  • Werving & Selectie
  • Loopbaanbegeleiding / advies
  • HRM advies

Onze missie

Onze missie is om continue kwaliteit te leveren en onze persoonlijke werkwijze vast te houden door bewust compact te blijven.

Kortom, heeft u een mooi project maar nog niet de juiste specialist en wilt u dat wij u hierbij van dienst zijn? Neemt u dan contact met ons op!

Jos Hermsen is werkvoorbereider/calculator bij Eneco Industrie
Iedere maand zetten we de schijnwerpers op een medewerker die een interessante functie uitoefent.
Lees verder
Een duik in de werkdag van Glen Energie & Infra
Afgelopen dinsdag heb ik met Glen meegekeken, hoe een gemiddelde werkdag bij hem verloopt. Glen is ruim twee jaar bij ABC in dienst, als werkvoorbereider warmte en hij is verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij warmte aansluitingen worden gerealiseerd.
Lees verder
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?