ABC als partner

Wij verzorgen de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een projectmanager of een loopbaanbegeleider, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

Werkwijze

Bent u op zoek naar een Technische Specialist en wilt u dat wij u in dit proces ontzorgen, dan komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan voor een 100% match en daarvoor willen we u, uw bedrijf en uw project eerst goed leren kennen. Onze voorkeur gaat uit naar het opbouwen van een duurzame en succesvolle relatie. We kunnen vele mooie woorden schrijven maar onze dienstverlening kunt u het beste in de praktijk ervaren.

Diensten

De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn divers:

  • Project aanname, voorbereiding, uitbesteding of uitvoering
  • Werving & Selectie
  • Loopbaanbegeleiding / advies
  • HRM advies

Onze missie

Onze missie is om continue kwaliteit te leveren en onze persoonlijke werkwijze vast te houden door bewust compact te blijven.

Kortom, heeft u een mooi project maar nog niet de juiste specialist en wilt u dat wij u hierbij van dienst zijn? Neemt u dan contact met ons op!

Amstelveenlijn Energie & Infra
De Amstelveenlijn, sneltram 51, wordt vernieuwd. En dat is hard nodig. Om kruispuntenen ongelijkvloers te kunnen maken tijdens het vernieuwen van de Amstelveenlijn is het noodzakelijk dat de warmteleidingen van Nuon Warmte worden verlegd.
Lees verder
Interview met een technicus EMR Energie & Infra
Wesley is technicus EMR bij NUON. NUON is een organisatie die elektriciteit, gas, koude en warmte produceert en levert. Dit op een zo betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam mogelijke wijze. Wesley werkt via ABC Professionals sinds januari 2017 bij NUON.
Lees verder
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?