ABC Professionals als partner

ABC Professionals beschikt over de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een opzichter of een projectmanager, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

Werkwijze

Bent u op zoek naar technici en wilt u dat wij u in dit proces ontzorgen, dan komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan voor een 100% match en daarvoor willen we u, uw bedrijf en uw project eerst goed leren kennen. Onze voorkeur gaat uit naar het opbouwen van een duurzame en succesvolle relatie. We kunnen vele mooie woorden schrijven maar onze dienstverlening kunt u het beste in de praktijk ervaren.

Diensten

De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn divers:

  • Project aanname, voorbereiding, uitbesteding of uitvoering
  • Werving & Selectie
  • Loopbaanbegeleiding / advies
  • HRM advies

Onze missie

ABC Professionals is een detacheringsbureau voor technisch personeel. ABC Professionals werft, selecteert en detacheert technici op mbo-, hbo- en wo-niveau. Dit doen wij door de opdrachtgevers op proactieve wijze te voorzien van passende vakmensen waarbij wij kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliezen. Wij zijn flexibel waardoor wij altijd maatwerk leveren.

Onze visie

ABC Professionals streeft ernaar om voor 2025 100 technische specialisten geplaatst te hebben bij opdrachtgevers. Daarbij willen wij niet een van de duurdere detacheringsbureaus in de technische branche zijn. Dankzij onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid zijn wij ervan overtuigd dat wij het verschil kunnen maken in de technische branche door maatwerk te bieden en kwaliteit te leveren.

Henk is toezichthouder bij Vattenfall Energie & Infra
Om de zoveel tijd zetten we de schijnwerpers op een gewaardeerde medewerker die een interessante functie uitoefent. Deze keer laten we Henk aan het woord.
Lees verder
Kevin is toezichthouder bij Vattenfall Energie & Infra
Eens in de zoveel tijd zetten we de schijnwerpers op een medewerker die een interessante functie uitoefent bij één van onze opdrachtgevers. Deze keer laten we graag Kevin aan het woord.
Lees verder
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?