Ruud Schreurs, leidingbeheerder

Ruud Schreurs, leidingbeheerder

Ik ben Ruud Schreurs, leidingbeheerder over de kabels en leidingen bij een groot energiebedrijf. Als leidingbeheerder ben ik verantwoordelijk voor diverse projecten op civieltechnisch- en installatiegebied. Mijn werkdag ziet er als volgt uit. Nadat ik thuis eerst een bakje koffie heb gedronken en wat fruit heb gegeten ga ik naar kantoor of gelijk het veld in (bij storingsdiensten). De installaties moeten natuurlijk wel aan de gang blijven. Als er een storing is dan ga ik daar indien dit nodig is direct naar toe. Dit is het geval bij grote storingen; kleine storingen kan ik telefonisch oplossen.

Als leidingbeheerder controleer ik de veiligheids- en milieunormen volgens de geldende richtlijnen, maak ik onderhoudsconcepten en draag ik zorg voor de technische input zoals het controleren van tekeningen en keuze voor bepaalde materialen. Ik ben als leidingbeheerder aanwezig bij MT overleggen om op de hoogte te blijven en ervoor te zorgen dat er overeenstemming is tussen onderhoud en aanleg. Naast dit heb ik ook leidinggevende taken, ik stuur opzichters aan en keur werkplannen goed.

De grote mate van vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging is wat de functie als leidingbeheerder voor mij zo leuk maakt.

Een vervolgstap op de functie van leidingbeheerder is Technisch Specialist Leidingen en vervolgens Technoloog. Eventueel is een switch naar projectmanager mogelijk maar dit komt niet veel voor.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van relevante technische vacatures?

Uw e-mail adres wordt slechts gebruikt om de wekelijkse vacaturemailing te versturen. U kunt zich eenvoudig weer uitschrijven.
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?