WALHALLAb maakt kans op een Appeltje van Oranje

Geplaatst: 25-01-2022

Soms loop je tegen een organisatie aan waarvan je denkt; Wauw! Die verdienen wel een beetje extra aandacht. WALHALLAb is zo'n organisatie.

Volgens eigen zeggen is WALHALLAb de coolste maakplaats (schitterend woord!) voor jonge technische talenten. Zij geloven dat uitdagen, nodig gevonden worden, vallen en vooral leren opstaan, ontzettend belangrijk zijn voor jongeren. Daarbij werken zij langs drie methodieken: 

  • confronterend leren
  • ondernemend leren
  • doen/denken

Ritme, regels en rust en een berg uitdagingen, vrij van protocollen, subsidieregels en eindeloze praatsessies. Heldere, vrolijke en uitdagende communicatie, geen acceptatie van drugs, alcohol en geweld, én een sfeervolle locatie door de leerlingen zelf vormgegeven.

Als jongeren technisch en/of creatief zijn en graag meer uitdagingen aandurven dan school kan geven zijn jongeren altijd welkom bij WALHALLAb. 

Met hulp van heel veel slimme mensen kunnen jongeren er van alles leren: van lassen tot 3D-design, van kunstwerken maken tot interieurontwerp voor je eigen kamer. Bij WALHALLAb eet je hun beroemde supertosties, er is een chillroom vol muziekinstrumenten waar ook bandjes mogen oefenen.

En nee, WALHALLAb is géén school maar een leer- en werkplaats waar jongeren andere dingen kunnen leren waar ze thuis of op school niet aan toe komen.

En deze non-profitorganisatie maakt kans op een Appeltje van Oranje, dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. 

Dit jaar is het thema van de Appeltjes van Oranje: ‘Kansengelijkheid voor álle jongeren’. De prijs staat in het teken van projecten die jongeren inzetten om leeftijdsgenoten verder te helpen.

Dat iedere jongere in onze samenleving gelijke kansen heeft is helaas nog niet vanzelfsprekend. Daarom zet WALHALLAb zich in om te zorgen dat álle jongeren mee kunnen doen in de maatschappij.

Mocht WALHALLAb winnen, dan ontvangen zij een bronzen beeldje uit de handen van Koning Willem-Alexander én € 25.000,-. Met dat geld kan WALHALLAb nog meer jongeren helpen.

Wij als ABC Professionels geven deze mooie organisatie graag een extra steuntje in de rug. Dus als u, net als wij, vinden dat WALHALLAb deze prijs verdient stem dan via deze link op WALHALLAb. 

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van relevante technische vacatures?

Uw e-mail adres wordt slechts gebruikt om de wekelijkse vacaturemailing te versturen. U kunt zich eenvoudig weer uitschrijven.

Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Landdrostdreef 124, 10e etage
1314 SK Almere
T: 036 - 523 65 11
E: abc@abc-professionals.nl

KvK: 32.14.12.75 Lelystad
Loonbelastingnr.: 8200.05.289.L01
BTW nr.: NL 8200.05.289.B01
Aansluit-nr. UWV: 026-163.236.27.01.01
Bank: NL49 INGB 0009 3183 16
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?