Techneut worden?

Wil jij ook techneut worden? Hieronder hebben wij een aantal relevante technische opleidingen beschreven. Per opleiding lichten wij een aantal functies toe waarvoor wij regelmatig kandidaten zoeken.

Technische opleidingen

Installatietechniek

Bij installatietechniek kan gedacht worden aan verschillende installaties. Bijvoorbeeld installaties voor centrale verwarming, vloerverwarming, gas, water en sanitair. De taken van een installatiemonteur zijn zeer divers. Hieronder is een overzicht weergegeven van de diverse taken die binnen de installatietechniek uitgevoerd kunnen worden. De behoefte aan vakmensen in de installatietechniek groeit de afgelopen jaren, dit heeft te maken met bijvoorbeeld de hogere eisen die gesteld worden op het g

Civiele techniek

Als civiel ingenieur houdt je je voornamelijk bezig met ontwerpen, organiseren en bouwen van grote en uitdagende projecten in de weg- en waterbouw. Denk hierbij aan: transport gerelateerde constructies zoals bruggen, tunnels, viaducten en wegen. Watermanagement en -beheer door middel van dijken, gemalen, sluizen, kanalen en afvalwaterzuivering. Openbare voorzieningen zoals parkeergarages, scholen en ziekenhuizen.

Naast de aanleg levert het beheer en onderhoud ook veel werkgelegen

Elektrotechniek

Als Elektrotechnisch ingenieur ligt de wereld voor je open. De behoefte aan elektrotechnici op MBO & HBO niveau is groot, afgestudeerden vinden vrijwel direct een baan en of kunnen blijven werken bij het bedrijf waar ze afgestudeerd zijn.

Werktuigbouwkunde

Als Werktuigbouwkundig ingenieur (mechanical engineer) heb je ontzettend goede kansen op de arbeidsmarkt en kun je in vele sectoren aan het werk. De opleiding Werktuigbouwkunde is de meest brede van de technische opleidingen die je kunt kiezen, dit zorgt dan ook voor een scala aan mogelijkheden.
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?