ABC als werkgever

ABC Professionals biedt jou als technische professional vooral uitdagende projecten. Maar als zeer betrokken werkgever gaan wij verder dan dat. Wij vinden het belangrijk dat jij als professional bij ABC vooruit blijft gaan, jezelf verder blijft ontplooien.

Je wordt door je vaste projectmanager persoonlijk begeleidt, deze betrokkenheid zit in onze natuur. Wij willen op de hoogte blijven zodat we weten wat er speelt en we je waar nodig kunnen helpen. Daarom zal je onze gezichten regelmatig zien op locatie. Wanneer nodig bieden wij loopbaanbegeleiding en/of opleidingen aan zodat jij als professional met veel passie en plezier je project blijft uitvoeren en daarnaast ook de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Wij zien onze mensen als ambassadeurs en dat merk je !

Projecten

Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven die zeer uitdagende projecten te bieden hebben. Hierbij een kleine greep uit de bedrijven waarvoor wij opdrachten uitvoeren / uitgevoerd hebben; Tata Steel, Scheer & Foppen, Nuon, Tolsma Techniek, Eneco, Uretek, Bectro, waterschappen en gemeenten.

Bij ABC zit je goed

Wij bieden je, naast die mooie vaste uitdagende baan, een uitstekend salaris, premievrij pensioen, lease-auto en de mogelijkheid tot een opleidingsprogramma. Dankzij onze specialistische insteek zijn wij een meerwaarde voor jou en voor onze relaties.

Een duik in de werkdag van Glen Energie & Infra
Afgelopen dinsdag heb ik met Glen meegekeken, hoe een gemiddelde werkdag bij hem verloopt. Glen is ruim twee jaar bij ABC in dienst, als werkvoorbereider warmte en hij is verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij warmte aansluitingen worden gerealiseerd.
Lees verder
George - Onderhoud en storingsmonteur Energie & Infra
Deze keer in ons Blog, George 46 jaar, sinds 2011 in vaste dienst bij ABC Professionals. George is een onderhouds- en storingsmonteur en momenteel werkzaam voor de stadswarmtevoorziening van een grote energiemaatschappij. Ik heb mijn eigen busje en kom bij mensen aan huis maar ook bij grootverbruikers denk hierbij aan kantoorpanden en ziekenhuizen. Geen klus is hetzelfde.
Lees verder
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?