ABC als partner

Wij verzorgen de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een projectmanager of een loopbaanbegeleider, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

Werkwijze

Bent u op zoek naar een Technische Specialist en wilt u dat wij u in dit proces ontzorgen, dan komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan voor een 100% match en daarvoor willen we u, uw bedrijf en uw project eerst goed leren kennen. Onze voorkeur gaat uit naar het opbouwen van een duurzame en succesvolle relatie. We kunnen vele mooie woorden schrijven maar onze dienstverlening kunt u het beste in de praktijk ervaren.

Diensten

De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn divers:

  • Project aanname, voorbereiding, uitbesteding of uitvoering
  • Werving & Selectie
  • Loopbaanbegeleiding / advies
  • HRM advies

Onze missie

Onze missie is om continue kwaliteit te leveren en onze persoonlijke werkwijze vast te houden door bewust compact te blijven.

Kortom, heeft u een mooi project maar nog niet de juiste specialist en wilt u dat wij u hierbij van dienst zijn? Neemt u dan contact met ons op!

Een duik in de werkdag van Glen Energie & Infra
Afgelopen dinsdag heb ik met Glen meegekeken, hoe een gemiddelde werkdag bij hem verloopt. Glen is ruim twee jaar bij ABC in dienst, als werkvoorbereider warmte en hij is verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij warmte aansluitingen worden gerealiseerd.
Lees verder
George - Onderhoud en storingsmonteur Energie & Infra
Deze keer in ons Blog, George 46 jaar, sinds 2011 in vaste dienst bij ABC Professionals. George is een onderhouds- en storingsmonteur en momenteel werkzaam voor de stadswarmtevoorziening van een grote energiemaatschappij. Ik heb mijn eigen busje en kom bij mensen aan huis maar ook bij grootverbruikers denk hierbij aan kantoorpanden en ziekenhuizen. Geen klus is hetzelfde.
Lees verder
Op de hoogte blijven? Aanmelden
Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?